ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ

Η καλοκαιρινή προετοιμασία θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την επιτυχημένη πορεία του μαθητή την επόμενη σχολική χρονιά. Τα παιδιά απαλλαγμένα από το βαρύ καθημερινό πρόγραμμα του χειμώνα και το άγχος της βαθμολογίας, εμπεδώνουν πλήρως την ύλη, καλύπτουν τα κενά τους και προετοιμάζονται καλύτερα και ουσιαστικότερα για την επόμενη τάξη.

Η θερινή προετοιμασία είναι ευεργετικότατη, καθώς σε μια χρονική περίοδο 4 – 5 εβδομάδων λύνει απορίες που έχουν δημιουργηθεί από προηγούμενες χρονιές και γίνεται μια περιληπτική παρουσίαση της ύλης της επόμενης χρονιάς με απλό και κατανοητό τρόπο, ώστε ο μαθητής να έχει μια αναφορά της επερχόμενης ύλης.

Οι μαθητές που έχουν παρακολουθήσει τα θερινά τμήματα, ξεκινούν πολύ πιο δυναμικά τη χρονιά τους, είναι σωστά προετοιμασμένοι στα βασικά μαθήματα, ενώ στατιστικά είναι αποδεδειγμένο ότι παρουσιάζουν τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας στις τελικές εξετάσεις τους. Σε μαθητές Λυκείου η καλοκαιρινή προετοιμασία αποτελεί βασική προϋπόθεση, ώστε να τελειοποιηθούν οι γνώσεις των μαθητών/τριών για να οδηγηθούν προς την επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ !